KORREK Pro Ceramic TFC™

Uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi. Ceramic TFC- sarjan ammattilaispinnoitteet ovat vuosikymmeniä kestäneen suomalaisen kehitystyön tulosta. TFC ™- eli ohutkalvopinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla.

  • Keraaminen pinnoite antaa pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle. Se vähentää naarmuuntumista ja antaa lisää suojaa mm. uv-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden auton maalipinnalle jättämiä jälkiä vastaan.
  • Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
  • Ceramic TFC -pinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri syvempi.
  • Autoa ei tarvitse vahata pinnoitteen kestoaikana.
  • Ceramic TFC -pinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai sealantti. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin käsinvahaus voi antautua jo yhden liuotinpesun jälkeen.

Korrek Pro -käsittelypisteen asentama pinnoite eroaa Korrek Pro –kuluttajatuotteista. Ammattilaisten Ceramic TFC -pinnoitesarja asennetaan kontrolloiduissa olosuhteissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua asennuskoulutusta. Ceramic TFC – pinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen.  Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukana tulee aina käsittelytodistus.

Uusi Korrek Pro Ceramic TFC -tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Sarjaan kuuluu huippulaadukkaita keraamisia pinnoitteita sekä ammattitason autonpuhdistusaineita.